XtraSize Overzicht

Zoals je misschien al hebt geraden van de naam, XtraSize is een mannelijke versterking supplement dat zich richt op penisvergroting. En de officiële website is niet verlegen over haar beloften. De bewering is dat Xtra Grootte 3 inch zal toevoegen aan de grootte van uw penis, en Dat dit uw leven zal veranderen. Of u deelnemen aan casual sex of je in dezelfde relatie al jaren geweest, de toename van de lengte en omtrek die je krijgt van XtraSize is gebonden om indruk te maken. Nou, we zijn sceptici weten dat we altijd op zoek naar aanwijzingen – een reden om te geloven. We beginnen met de geadverteerde werkingsmechanisme, gaan naar de ingrediënten, dan zien wat anderen te zeggen hebben.

XtraSize Overzicht

Hoe XtraSizeWorks

Het idee is dat XtraSize verbetert de doorbloeding door je hele lichaam. Ook het werkt op uw corpora cavernosa. Dit zijn de kamers in de penis die worden opgejaagd met bloed tijdens de opwinding en erectie. XtraSize Verhoogt het absorptievermogen van de corpus cavernosa, waardoor het bramen bloed, dat je erectie groter maakt accepteren.

De instructies zijn tot 1 pil per dag na het ontbijt te nemen. Je ziet één-inch STIJGING na twee maanden van het gebruik, en een 3 inch TOENAME na 6 maanden. Een fles is een 2 maand levering, wat betekent dat de optimale hoeveelheid aan te schaffen en te gebruiken is 3 flessen, of 6-maand levering. Ze zeggen dat daarna de resultaten permanent auf : www.lovetoy-experten.de/.

XtraSize Ingredients

  • De website geeft een lijst samen met een korte uitleg van hoe elk werkt om uw doelen te bevorderen.
  • Horny Goat Weed Powder verhoogt libido en verbetert erectiele functie. Het verhoogt de hoeveelheid bloed die naar de penis.
  • Maca Powder is een oude afrodisiacum, zeer populair in de huidige mannelijke versterking formules.
  • Saw Palmetto Powder ondersteunt de gezondheid van de prostaat.
  • Polipodium Vulgare Powder verbetert de elasticiteit van je huid, waardoor je penis aan de groei tegemoet te komen.
  • L-Arginine verhoogt stikstofoxide welke de bloedtoevoer naar de penis verbetert.
    Muira puama is een natuurlijk afrodisiacum.
  • L-carnitine fumaraat energie en ondersteunt de cardiovasculaire functie, zodat u meer uithoudingsvermogen.
  • Pumpkin verbetert de gezondheid van de prostaat.