EZTRADER – RECENSIE

Zoals EzTrader werd opgericht in de tijd dat binaire opties net werd ingevoerd om de detailhandel sector, geen wit label trading platforms beschikbaar waren toen. Dit is de reden waarom Makelaar gebruikt een eigen trading platform plaats. Beginner handelaren zou vooral de Makelaar platform als het werd ontworpen voor gebruiksgemak, zonder enige training vereist. Alle functionaliteiten van het handelsplatform zijn overzichtelijk en gemakkelijk te herkennen. In het midden van het scherm trading is een grote grafiek die de koersbeweging van het actief in een grafisch formaat. Naast de web-based versie, heeft EzTrader ook voorzien van een trading app genaamd de EZMobile voor iOS en Android-apparaten.

Eztrader

EZTRADER:UNIEKE KENMERKEN

Hoewel de EzTrader platform is niet zo geavanceerd als sommige van de binaire opties trading platforms die we vandaag de dag te vinden op het internet, komt het met zijn eigen unieke functie genaamd de “SellOption” -functie. Deze functie is een geweldig hulpmiddel voor het beheren van uw trading risico als zijn kunt u terug naar Makelaar verkopen van uw optiecontracten op elk moment vóór het verstrijken van het optiecontract.

Een ander nieuw geïntroduceerde functie is de signaal generator genaamd Ultimate4Trading. Met dit signaal generator, kan EzTrader’s handelaren nu koppelen hun effectenrekening om een ​​signaal provider om hun transacties te automatiseren.

HANDEL TYPES

Wat betreft het type optiecontract beschikbare, Makelaar principe biedt alleen het klassieke Call / Putoptie en variaties daarvan zoals 60 seconden opties en langetermijnopties. Maar de keuze van het verstrijken tijden aangeboden zijn vrij uitgebreid bereik van één minuut tot zo lang als zes maanden.

TRADING ACCOUNTS

EzTrader heeft ook nog dingen simpel met hun effectenrekening keuzes. Sterker nog, ze bieden alleen één standaard type van de handel rekening die een eerste minimale storting van US $ 200, € 200, £ 200 vereist, Skr1621 te openen.

UITBETALING RATIO’S

Een van de meest opvallende dingen over Makelaar is de hoge rendementen die ze aanbieden op hun uitbetalingen. Op dit moment hun maximale verhouding van 95% voor een handel die sluit in het geld is een van de hoogste in de industrie. De korting voor de out of the money transacties aangeboden is net zo genereus op 15%.

ASSET INDEX

De dekking van de markt door EzTrader is net zo indrukwekkend als de hoge rendementen die zij aanbieden aan hun klanten. Op dit moment zijn er meer dan 100 verschillende soorten onderliggende activa te kiezen uit de grondstoffen, valuta, indices en aandelenmarkten. Hun dekking omvat: