BDSwiss beoordeling – binair Handel

BDSWISS VERTROUWT OP DERDEN PLATFORM SPOTOPTION

Maar veel andere grote brokerage bedrijven vertrouwen SpotOption ook. In dit BDSwiss herziening van de belangrijkste dat we moeten toegeven dat de SpotOption platform – is het gemak van navigatie en hoge intuïtieve interface. Voor deze BDSwiss forum mensen zeggen dat één van de tekortkomingen van de makelaar is de afwezigheid van de oefenaccount. Maar misschien, na verloop van tijd, thecompany zal BDSwiss demo bieden als een van de voordelen.

bdswiss

Meer dan 174 activa beschikbaar zijn er en het is echt een grote hoeveelheid tegenwoordig. Activa worden verdeeld in 4 secties, zoals valuta, grondstoffen, aandelen en indices en handelaren kunnen de hele inventaris samen met het verstrijken regels, de handel in uren en de algemene informatie over de activa in Asset Index op BDSWiss broker web-site te bekijken.

BDSwiss biedt klanten 6 soorten opties voor handelsdoeleinden en het percentage uitbetalingen zijn afhankelijk van het type optie. Bijvoorbeeld, One Touch opties bieden de hoogste hoeveelheid rendement dat is rond, een verbazingwekkende 600% ten opzichte van de initiële investering. Andere beroepen bieden 65% tot 85% rendement voor succesvolle trades. In het geval van de “out of the money” handelt beleggers kunnen krijgen 5-10% uitbetalingen van deze broker. Laten we een lijst van deze opties types in onze BDSwiss.com beoordeling:

TRADITIONELE HIGH / LOW (CALL / PUT) OPTIES

Het is de meest populaire en gemakkelijkste soort opties voor de handel. Gebruikers hebben om de richting van de prijzen van activa binnen de bepaalde tijd genaamd het verstrijken periode te voorspellen. Ze kiezen “Hoog” als ze geloven dat de prijzen van activa zal stijgen boven het huidige tempo en de “Low” als ze geloven dat de prijs zal onder de huidige koers binnen de vervaltermijn van vallen.

60 SECONDS OPTIES

Ze zijn opties met vervaldatum periodes van 60 seconden. Zo Beleggers hebben tot doel de richting dat de prijs van een actief richting zal bewegen binnen 60 seconden, om ‘in the money’ zijn te voorspellen. slechts $ 5 – U kunt dit type optie met de minimaal vereiste investering te verhandelen.

ONE TOUCH OPTIES

Dergelijke opties erg aantrekkelijk handelaren zijn omdat ze zeer hoge uitbetalingen maar zeer uitdagend tegelijkertijd. Hier hebben de beleggers minstens een keer beslissen of de prijs van een actief zal bereiken (touch) de bepaalde uitoefenprijs binnen het verstrijken tijd.